I løpet av de ti festivaldagene i oktober kan du få med deg Kunstmarkedet, panelsamtale, kunstnersamtaler, workshops og rosinen i pølsa: Åpne atelier!

I disse dager holder vi på å sette sammen festivalprogrammet, og gleder oss til å dele det med deg! Abonner på nyhetsbrevet vårt, og følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer rett i innboks og feed.

Sett av åpningsdatoen allerede nå: Fredag 21. oktober på Kjøpmannsgata Ung Kunst (K-U-K)!

Foto: Nadia Caroline Andersen

Jeg skal på Trondheim Open fordi jeg liker å vite hva som skjer på kunstfeltet

– Kristoffer Lo, musiker
Foto: Nadia Caroline Andersen

ÅPNE ATELIER

Hovedaktiviteten vår er åpne atelier, her åpner over hundre av regionens kunstnere dørene og skaper en møteplass for alle som vil finne ut litt mer om kunstfeltet.

Du kan treffe kunstnere i hele fylket lørdag 29. og søndag 30. oktober, åpningstidene er fordelt på denne måten:

Lørdag 29. okt kl 12–17:
– Rotvoll Kunstnerkollektiv
– Atelier Ilsvika
– Kunstakademiet
– Frittstående atelier i hele fylket

Søndag 30. okt kl 12–17:
Gregus Kunstnerverksteder
– Lademoen Kunstnerverksteder
– RAKE arbeidsfellesskap

Foto: Nadia Caroline Andersen

KUNSTMARKED

I år holder vi vårt tradisjonelle Kunstmarked hos våre venner på K-U-K i Kjøpmannsgata 38, du finner oss i Bunkersen i første etasje hver dag fra 21. til 30. oktober.

Kunstmarkedet er hovedbasen vår og et godt sted å starte for å få overblikk over de deltagende kunstnerne. Her kan du også plukke opp en katalog, kjøpe med deg årets bærenett og få overblikk over festivalprogrammet mens du tar et glass på Gubalari.

På kunstmarkedet vil du alltid kunne møte en av oss fra Trondheim Open, spør oss om kunstnerne, verkene deres eller siste sladder fra kunstfeltet. Enten du er på jakt etter et nytt kunstverk, eller bare vil se hva som finnes er du alltid velkommen hos oss!

Det var første gang jeg besøkte Kunstmarkedet, og jeg kjøpte to ting: En collage av Martin Palmer, og et maleri av Peter Sutton; jeg kjente ikke til han fra før, men ble virkelig forelsket i kunsten hans, den er så fin! Jeg kommer selvsagt tilbake i år – det blir gøy å besøke markedet på K-U-K.

– Letizia Jaccheri, publikummer på Kunstmarkedet 2020