Kristina C. Karlsen

Drawing, Grafikk, kollasj,
https://www.kristinacekarlsen.com/

Atelier: Lademoen Kunstnerverksteder
Tilgjengelig for rullestol: Nei

Om:

Kristina Cepkenovic Karlsen (f. 1976, Pristina, Jugoslavia) utforsker grafikk mediumet og problemstillinger knyttet til flere grafiske teknikker.

Jeg arbeider med prosjektene som er preget av fortiden og de tapte minnene. For å finne svar på, når jeg står midt i nostalgimyra, stiller jeg spørsmål: Hva og hvem har jeg glemt?
Det er i fortiden vi kan finne mange svarene på hvorfor ting er som de er i dag. Også på det personlige plan er det minner og erfaringer som gir oss vår identitet.
Gjennom teksten som tilnærmer den historiske, symbolske og personlige betydningen av de forskjellige elementene som var, og fortsatt er, har vært førende for bildene jeg har laget i de siste 3 år.

Kristina C. Karlsen er utdannet Magister i grafikk fra Kunstakademiet i Pristina (1994 – 2000). Siden 2002 bor og arbeider i Trondheim. Kristina har hatt en rekke utstillinger, både separat og gruppeutstillinger i Norge og i utlandet.

For tiden er hun aktuell med utstilling på Trondhjem kunstforening fra 22. sept. t.o.m. 30. oktober og kan sees hver dag mellom 11 – 21.